top of page

Maak depressie bespreekbaar... IV


...met depressie is HULP vragen een kunst... het is geen teken van zwakte maar van KRACHT ... with depression is asking for HELP an art ... it is no sign of weakness but of STRENGTH

Hulp vragen is een kunst. Het is geen teken van zwakte maar van kracht. Je neemt zelf de beslissing om iets aan de depressie te gaan doen en de zaak in eigen hand te nemen. Dat doe je bij andere ziektes immers ook. Hoe zou het zijn jezelf te aanvaarden en jezelf te zien hoe je werkelijk bent? …Misschien is iemand wel ergens door een bepaalde situatie blijven hangen in een complete misvatting, een conclusie die je als kind getrokken hebt door een bepaalde situatie. Als je jezelf hiervan bewust wordt dan pas kan er verandering plaatsvinden. Maak depressie bespreekbaar.

* Cranio sacraal kan een mooie manier zijn om een stap te maken met contact maken met je lichaam, samen met gesprekken bij een professionele collega in de gezondheidzorg. Cranio is een zachtaardige beweging naar meer gezondheid en welzijn wat komt van binnenuit. Dit is een therapie die de helende vermogens van het lichaam verbetert.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page