Ervaringen cliënten

 

Na mijn eerste Cranio sacraal therapie-sessie voel ik me meer geaard, aanwezig en thuis in mijn lichaam dan ooit.
- Emma

Gedeeltelijke magie, gedeeltelijk cranio sacraal therapie, u bent een sjamaanvrouw.
- Daan

Werken met Susanna is een ervaring om gezien te worden op een manier die me toestemming gaf om mijn meest authentieke zelf te zijn. Ik voel mijn diepste verbinding met de Bron. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt. Het was zo krachtig dat ik me zwak voelde in de knieën.

- Trees

Je gaf me een deel van mijn leven terug en
dat zal ik altijd onthouden.

- Mw van Splunteren

Voor degenen die de magie van cranio nog niet zijn tegengekomen... Hier een korte samenvatting zoals ik het heb ervaren:
de dagelijkse sleur is ingekapseld in de weefsels van ons lichaam, waardoor ons systeem zich aanspant en vervormt. Dat zorgt voor spanning rond onze hersenen en ruggenmerg, waardoor blokkades worden veroorzaakt die een negatieve invloed hebben op de prestaties van ons centrale zenuwstelsel.
Susanna luistert en voelt met haar vingertoppen over het cranio systeem om deze blokkades te voelen, testen en op te heffen en terug te brengen naar een soepele stroom. Stel jezelf voor als het elektrische wezen dat je bent, Cranio verwijdert je stroomonderbrekers ... waardoor je eigen vermogen om zelf te genezen wordt verbeterd.

De eerste keer dat ik naar haar toe ging, meteen daarna en omdat het zo'n ‘lichte’ aanraking was, dacht ik dat ik bedrogen was ... Ik voelde even niets, ik dacht er gebeurd niets, dit was maar voor even. Daarna ervoer ik zo'n diep gevoel van vrede en overweldigende vermoeidheid, met daarna een diepe genezende nachtrust en in de ochtend voelde ik aan alsof bij elke stap die ik zette de lente in mij was terug gekeerd!

- Evelien

 

Ik heb mij meerdere keren bij Susanna mogen laten behandelen. En heb zowel een cranio sacraal behandeling als een diepe massage gehad. Susanna weet moeiteloos stress en pijn punten te vinden, zowel lichamelijk als gevoelsmatig. Zij neemt echt de tijd voor je en begrijpt wat op het moment nodig is. Beide keren een erg fijne uitwerking gehad vanaf moment dat ik de deur uit liep, tot nog weken na de tijd. Een aanrader en ik hoop nog vaak terug te komen.

- M. O.

Elke keer ervaar ik het als een klein cadeautje om naar Susanna te gaan!
- M. de J. 

Susanna is niet alleen heel goed in wat ze doet maar kan met haar rust en warme uitstraling ook meteen zorgen dat je je op je gemak voelt. Absoluut een aanrader!

- M.

Mijn ervaring met Susanna Redeker is dat ze door haar warme innemende persoonlijkheid je gelijk bij haar op je gemak voelt. Een behandeling bij haar is echt een cadeautje en doet heel erg veel. Je merkt dat ze veel ervaring, kennis en intuïtie heeft. Ik kan het iedereen aanraden.

- K. van P.

Susanna is niet alleen heel goed in wat ze doet maar kan met haar rust en warme uitstraling ook meteen zorgen dat je je op je gemak voelt. Absoluut een aanrader!

- H. G.

Dank je Susanna,
voor de fantastische rust en tijd,
het brengt me thuis. Elke keer ben ik weer verrast door wat er duidelijk wordt. Het is heel waardevol voor me.
- M. B.

Susanna stemt zich heel goed af en luistert vanuit een open en accepterende houding. Tijdens haar behandeling voel je de energie stromen en na afloop voelde ik me opgeladen en tot rust gekomen. Je wordt je bewuster van je lichaam door deze behandeling. Susanna is een hele betrokken en zorgzame behandelaar voor de Cranio sacrale behandeling.

- I. B.

Ik werd door de huisarts doorverwezen voor cranio sacraal behandelingen vanwege nekklachten; nek hernia en atrose en om de pijn in mijn nek en hoofd te verminderen. De prioriteit lag in eerste instantie bij het reduceren van de pijnklachten. Wat met fysiotherapie niet lukte, lukte wel met Cranio Sacraal Therapie. Na een paar behandelingen en een goede tip met het opstaan vanuit liggende positie naar zitten, zijn mijn pijnklachten grotendeels verminderd. Ik ervaar minder hoofdpijn.

- J.C.C.M. V.

Ik heb ervaren dat Cranio sacrale therapie een goede invloed op mijn lichaam en geest heeft.

Ik ben in aanraking gekomen met Susanna en haar manier van cranio therapie. Susanna is iemand waarbij ik mij meteen op mijn gemak voelde en die mij uiteindelijk dichter bij mijn gevoel liet komen. 

Cranio heeft mij geholpen om balans te krijgen in de spanning en ontspanning.
De klachten zijn er zo nu en dan nog, maar ik weet er beter mee om te gaan en zit veel beter in mijn vel.

- M. S.

KUNST: Susanna heeft prachtige werkstukjes gemaakt nadat goed overlegd is over de uitvoering. Ik krijg veel complimenten over het werk dat hier hangt van haar.

- Marjolijn

Locatie: Vispoortplein 16 , 7201 ET in Zutphen  | Beeklaan 28, 7234 SL in Wichmond

WEBSITE DESIGN © Susanna Redeker 2016 - 2020