top of page

Cel herinneringen

CEL-NIVEAU

Elke cel in ons lichaam organiseert zichzelf rond zijn basisbehoeften aan evenwicht. Hoe het dit doet is opmerkelijk en gelukkig hoeven we er niet over na te denken. Ons lichaam is intelligent (lichaamswijsheid) en doet grotendeels zijn werk als we gezond zijn, zonder ons al te veel lastig te vallen; het is zelfregulerend en beweegt op een natuurlijke wijze om gezond te blijven.


OERZEE

De aard van het leven is een voortdurende verandering. Dit wordt overal weerspiegeld, zelfs in ons lichaam. Al onze cellen zwemmen in een vitale vloeistof, onze eigen oerzee. Het verbindt elke cel met alle andere cellen. Voor dit wonderbaarlijke netwerk van celcommunicatie is de mogelijkheid van vrije doorstroming nodig, evenals voldoende ruimte.


CRANIO

Dit is waar cranio op gericht is: Het creëren van ruimte zodat processen in ons lichaam (en ziel) ongehinderd en vrij kunnen plaatsvinden.


ADEM

Het kan een enorme kracht geven om aan een ademreis te beginnen en om te begrijpen hoe de adem ons op cellulair niveau kan genezen, omdat we leren gebruik te maken van het aangeboren vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen.


ADEM en CRANIO

Soms kan het fijn zijn om een combinatie van cranio en ademwerk te ontvangen.

De zachtheid van cranio, de ruimte die zich ontvouwt in je lichaam.

De kracht van de (verbonden) adem.

Om zo toegang te krijgen tot oude herinneringen en de bijbehorende emoties en deze los te laten. Dit kan gepaard gaan met fysieke sensaties (tintelend, prikkelend gevoel, energiegolven in het lichaam) en emoties (huilen en uitingen van woede of angst of vreugde).


Kortom

Haal diep adem en laat je cellen dansen van vreugde!

Wil je meer weten en/of een afspraak maken?


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page