top of page

LICHAAMSWIJSHEID

Van binnen weet je alles

Alles wat zich in ons lichaam afspeelt is een weerspiegeling van onze geest en van onze gedachten. 

Een traject nodigt je uit om meer de verdieping met jezelf aan te gaan

Hoe ziet een traject eruit

Intake

Het traject begint met een intakegesprek. Hierin bespreken wij waar je tegenaan loopt, last van hebt of waar je aan wil werken.

 Coachingsessies

In een of meerdere sessies gaan wij aan de slag met jouw probleem of hulpvraag. Dit doen wij met gesprekken, oefeningen en huiswerk opdrachten.

Afronding

Wij sluiten altijd af met een afrondende sessie, om er zeker van te zijn dat je geholpen bent. Vaak duurt een traject 5 sessies, inclusief afronding. 

“Als we in de tijd leven, brengen we onze dagen door met het zoeken naar de zin van het leven. Als we daarentegen aanwezig zijn, genieten we van een leven vol betekenis.”

- Michael Brown, The Presence Process

De workshop Presence Process is geïnspireerd op een boek geschreven door Michael Brown. De reis van 10 weken integreert je emotionele ladingen uit het verleden en brengt je opnieuw in contact met een staat van bewustzijn van het huidige moment.

Het 10 weken durende Presence Process Program is ontworpen voor iedereen die klaar is om dieper te gaan, zichzelf te accepteren en "weet dat ze genoeg zijn". Dit proces verandert onze relatie met pijn, stress en angst.

Het programma kan ons verder uitdagen om de onderdrukte angst, woede en verdriet die in onze dagelijkse ervaring sijpelen te integreren. Het aanwezigheidsproces kan ons helpen op te merken waarom we chronische pijn hebben en hoe het huidige moment de weg naar genezing is.

Van het boek...

"Dit emotionele terrein lijkt ons misschien vreemd, maar het is dit vergeten energetische landschap dat ons verenigt met onze inherente onschuld, vreugde en creativiteit."

bottom of page