top of page

LEVENSPLAN

Bijgewerkt op: 16 okt. 2021

Alweer vier dagen zitten erop dat ik assisteer bij de module Pasgeborenen. Deze module word je door je eigen preconceptie, conceptie en ‘womb-service’ geleid om opnieuw te ontdekken wat jij hier op aarde komt doen. Wanneer je die onschuld en dat vertrouwen in jezelf terugvindt kun je begrijpen hoe een baby zich voelt. Ook ga je werken met babies, kinderen, vaders en moeders. Zo mooi, zo bijzonder!!

Alleen de reis om opnieuw te ontdekken wat ik kom doen op aarde - mijn LEVENSPLAN - is al zo wonderbaarlijk om te ondergaan, te voelen, te ervaren. Ik weet nog dat ik deze module in 2011 heb gedaan en ik mijn plek op aarde niet kon voelen, meer de verwondering "wat doe ik hier op aarde?!" Voor mijn gevoel wou ik hier niet zijn.

Ondertussen heb ik mij verder ont-wikkeld, mijzelf meer mogen ont-moeten. En werd dit keer mijn levensplan duidelijk als een weefgetouw. Alsof ik een wandkleed kon weven van mijn eigen draadjes, mijn leven en dit leerproces van weven ook zo kon door geven in mijn behandelingen.

Al de verschillende draadjes, al de verschillende levensfasen, de losse draadjes, de kleurrijke draadjes van je leven, draden die nog mogen ontstaan, oude draden die al oeroud zijn... Ons innerlijk is de leidraad waarop het patroon van ons leven is geweven.

“𝑻𝒉𝒆 𝒔𝒐𝒖𝒍 𝒉𝒂𝒔 𝒃𝒆𝒆𝒏 𝒈𝒊𝒗𝒆𝒏 𝒊𝒕𝒔 𝒐𝒘𝒏 𝒆𝒂𝒓𝒔 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒂𝒓 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒉𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒎𝒊𝒏𝒅 𝒅𝒐𝒆𝒔 𝒏𝒐𝒕 𝒖𝒏𝒅𝒆𝒓𝒔𝒕𝒂𝒏𝒅.” 𝑹𝒖𝒎𝒊


Ben je nieuwsgierig naar je eigen weefgetouw, je wandkleed, je draadjes die je nog mag ont-dekken, ont-wikkelen? www.susannaredeker.nl

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page