top of page

Balans

Soms kan je leven aanvoelen alsof je geen keuzes, geen doel of vrijheid hebt om je hoogste waarden en prioriteiten na te streven.

In plaats van je leven optimaal te leven, kan het aanvoelen alsof je waardevolle tijd en aandacht meer hebt besteed aan een druk leven, werk, thuis werken, relaties, familie, gezin. Waar blijf jij dan in je eigen verhaal?


Een evenwichtig leven leiden is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, geluk en welzijn, maar ook essentieel voor het verhogen van productief kunnen zijn op je werk ( gezin, vrienden), het beheersen van stress en het leven vanuit je eigen mogelijkheden. Hoe kan je balans brengen in je leven? Hier zijn een paar eenvoudige tips om je op weg te helpen: 1. Erken en accepteer dat je niet altijd alles kunt doen. 2. Neem een pauze: neem wat tijd vrij om te ontspannen. Ontspan en laad op. 3. Omarm een gezonde levensstijl: je gezondheid heeft veel invloed op andere aspecten in je leven. 4. Vermijd negativiteit: een positieve mindset aannemen en wegblijven van negatieve invloeden is essentieel voor innerlijke rust en geluk. 5. Leer prioriteiten te stellen: het creëren van balans gaat niet over zoveel mogelijk dingen in je dagelijkse leven te proppen. Het gaat erom te onderzoeken wat belangrijk is (en wat niet) en te evalueren hoeveel tijd en energie je kan investeren in dingen die voor jou belangrijk zijn. 6. Verwen jezelf: Af en toe wat tijd doorbrengen met jezelf kan wonderen doen voor jouw humeur, geestelijke gezondheid en zelfrespect. Neem een massage, cranio sacraal sessie of ga samen wandelen; al dit kan bij mij! Neem een kijkje op www.susannaredeker.nl wat de mogelijkheden zijn!10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page