VERLIESVERWERKING

 

Iedereen krijgt vroeg of laat met rouw en verlies te maken. Maar iedereen verwerkt zo’n verlieservaring op een eigen manier.

We kennen allemaal periodes van rouw in ons leven. Je kunt rouwen om het verlies van een dierbare, die veel betekende in je leven. Ook kun je rouwen om niet uitgekomen verwachtingen, bijvoorbeeld kinderloosheid, een miskraam, verlies van gezondheid, echtscheiding, verlies van een baan. Rouwen is hard werken en daarbij is troost onontbeerlijk. Troost van mensen om je heen. Troost uit de natuur. Troost uit mooie herinneringen.

 

Rouw is op zich een natuurlijke gevolg op een verlies. Het is een vorm van aanpassen aan het nieuwe leven en is belangrijk dat het plaatsvindt. Verlies verwerken kost energie en het vraagt moed om het aan te gaan. Je bent gedwongen om naar jezelf te kijken, hoe je de dingen doet en gedaan hebt. Door naar jezelf te leren kijken kan je dit helpen om verder te gaan met je leven, anders was kan je ergens blijven hangen / stil staan, terwijl het leven ook veel moois aan te bieden heeft.

 

In een aantal cranio sacraal sessies wil ik samen met u een reis maken door uw emoties en gevoelens. Wat leeft er allemaal, hoe ondergaat u dit en hoe gaat u hiermee om? Uw verhaal doen is belangrijk en ik bied u daarbij een luisterend oor en laat uw verdriet ‘zijn’. De pijn kan ik niet voor u weghalen, maar ik kan u wel tot steun zijn en handreikingen geven in deze moeilijke periode.

 

CRANIO SACRAAL

De basis van Cranio Sacraal is er helemaal zijn voor degene die onder je handen ligt, vol compassie van wat er ook is. Vandaar dat Cranio Sacraal ook past in de begeleiding van rouw en verlies. Door er te zijn,mag je bang zijn, mag je boos worden of welke gevoelens er ook zijn.

Een cranio sacraal behandeling kan zijn:

- alleen je handen of voeten even aanraken; soms kan een heel klein gebaar al een hoop doen.

- een uitgebreide behandeling met zachte aanraking in stilte of met een gesprek.

 

Cranio Sacraal kan worden vergoedt door de zorgverzekeraar.

Cranio Sacraal | Waarvoor cranio | Cranio en opstellingen / trauma | TRAUMA | Tarieven

 

“Niemand kan je iets onthullen wat niet al half sluimerend in jezelf aanwezig is”

Kahlil Gibran

Locatie: Vispoortplein 16 , 7201 ET in Zutphen  | Beeklaan 28, 7234 SL in Wichmond

WEBSITE DESIGN © Susanna Redeker 2016 - 2020