MASSAGE in Zutphen en Wichmond 

Voor de massage gelden de regels van Covid-19 maatregelen.

GRAAG VERZOEK IK JE OM EEN HOESLAKEN EN 2 GROTE HANDDOEKEN MEE TE NEMEN!
 

- De massages is alleen mogelijk op afspraak.

- Voor de afspraak hoor ik graag of je in goede gezondheid bent. Bij verkoudheid (loopneus, keelpijn, hoesten, benauwdheid) of verhoging/koorts wordt de afspraak verplaatst.

- Voor een afspraak graag je handen wassen.

- Graag voor de afspraak douchen.

- Vanwege de maatregelingen wil ik je vragen om in ieder geval 2 á 3 grote handdoeken mee te nemen.

- Ik zorg voor extra hygiënemaatregelen in mijn ruimte door deze extra schoon te houden en te luchten. - Verder volg ik het advies van het RIVM, onder andere geen handen schudden en – natuurlijk met uitzondering van de massages – waar mogelijk is 1,5 meter afstand houden.

"Een uur op de massagetafel ontspant evenveel als drie weken vakantie, is een reactie van een cliënt van Susanna." 
Met meer dan 20 jaar aan massage ervaring mag ik wel zeggen dat wanneer je bij mij langs komt voor een ontspanning massage dat dit een ware traktatie voor lichaam en geest is.

 

Mijn basis ligt bij de School voor Massage in Amsterdam. Klassiek, holistisch, Zweedse massage, Esalen-methode (schudden, trekken en trillen, ook wel Californische massage genoemd), en zijn gericht op toestand van totale ontspanning. Rebalancing, Shiatsu, AMMA massage
( van Yoshinori Myashita) , feldenkraise, reflexologie en persoonlijke ontwikkelingen kwamen ook aan bod tijdens deze 3 jarige opleiding.