top of page

Wat is craniosacraal?

》Wat is craniosacraal?

• Cranio sacraal therapie is een zachte en ontspannende manier om de balans en harmonie in jouw lichaam te herstellen.


》Craniosacraal is een zachte aanraking, wat kan ik verwachten?

• Craniosacraal is een zachte aanraking die je helpt diep te ontspannen, spanning los te laten, stress los te laten, je gefocust te voelen, je gezonder te voelen en beter te slapen.


》Werkt craniosacraal ook met het bindweefsel of fascia?

• Door de zachte aanraking kan deze vorm helpen om de spanning in de fascia te verminderen en de balans in het hele systeem te herstellen.

Door zachte aanraking van mijn handen op jouw lichaam, wordt je bindweefsel van het lichaam, of 'fascia', uitgenodigd om meer ruimte te gaan geven.


》Wat doet craniosacraal in totaal?

• Het helpt welzijn in geest, lichaam en ziel te creëren.


》Is craniosacraal goed voor mijn proces waar ik nu in zit?

• Craniosacraal is proceswerk en werkt als het schillen van de schillen van een ui om tot de kern van het probleem te komen.

Jouw systeem verwerkt alleen wat het aankan, waar het klaar voor is, in elke sessie. Om jaren van stress heel snel ongedaan te maken kan overweldigend zijn, en je systeem zal dat van nature voorkomen.


》Is craniosacraal goed om te ontvangen met stress of trauma?

• Als stress of trauma overweldigend of repetitief is, vergrendelt het trauma zich in het lichaam en vormt het een plaats van traagheid. Deze plekken, energiecluster, verstoren de natuurlijke beweging van jou lichaam. Door te luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft, kan je in contact komen met deze energieclusters en meer ruimte en bewustzijn krijgen.


》Hoe kan ik mij voelen na een craniosacraal sessie?

• Iedereen ervaart een craniosacraal sessie anders, afhankelijk van zijn of haar gezondheid en omstandigheden. Ook voor jou kan elke sessie anders zijn.


》Hoe vaak kan ik terug komen?

• Sommige mensen zullen een verandering in de eerste sessie al opmerken. Voor anderen kan het een paar sessies duren, meestal 3 binnen 6-8 weken, afhankelijk van jouw situatie.


Wees welkom om bij mij een craniosacraal sessie te boeken.

T: 0640054026

E: info@susannaredeker.nl30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page