top of page

Wat betekent cranio voor mij?


Wat betekent cranio voor mij? "ik beweeg mij mee met de stroom van het leven stilte, in mijn zijn" Wat is cranio nou eigenlijk? Alle gezonde, levende weefsels "ademen" subtiel met de beweging van het leven - een fenomeen dat ritmische impulsen produceert die kunnen worden gepalpeerd door gevoelige handen. Cranio sacraal houdt zich bezig met deze ritmische krachten om het natuurlijke helende vermogen van het lichaam te verbeteren en om de gezondheid te herstellen en integratie van lichaam, geest en ziel.

Het kan de gezondheid onder alle omstandigheden verbeteren - van pasgeboren baby's tot ouderen, van geboortepatronen, letsel, ziekte, ernstig trauma en alle vele spanningen en belastingen van het leven, zowel fysiek als emotioneel.


Gezondheid herstellen.

Door de subtiele ritmische beweging in lichaamsgebieden waar het vast of uitgeput is geraakt te mobiliseren, kan cranio helpen bij het herstel van vele ziekten en aandoeningen.

Verbetering van de gezondheid.

Wanneer je je niet 100% voelt of vreemde, vervelende symptomen hebt, die niemand kan verklaren, kan een behandeling met cranio jou vitaliteit vaak aanvullen, jou symptomen verlichten en je het kan je helpen om te gaan met de stress van het dagelijks leven of met een burn-out.

Gezondheid behouden.

Je hoeft niet ziek te zijn om te profiteren van een cranio behandeling. Net als bij een goede dieet en regelmatige lichaamsbeweging, kan een regelmatige cranio sessies (zeg elke twee maanden) het welzijn ondersteunen en je helpen een positieve kijk op het leven blijven te behouden.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page