top of page

VOLG JE HART / DROOM.

Al een hele tijd wil ik een yoga opleiding volgen om op een mooie manier de fysieke, emotionele én spirituele effecten van de houdingen te ervaren in mijzelf.


Ik kwam uit bij Marloes Spark of Light Yoga - Yogateachertraining. Ik ben erg blij met deze keuze.

Marloes haar vorm van yoga en meditatie opleiding gaat uit van de traditie van het non-dualistisch shaivisme. Dat wil zeggen, de rijke tantrische traditie die aan de basis stond van hatha yoga. Het gebruikt het dagelijks leven als ingang voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling en kent een diversiteit aan prachtige meditaties. Het is een pad van ontwaken, dat uiteindelijk leidt tot bevrijding.


Voor mij voelt deze opleiding aan als een aanvulling waar ik al mee bezig ben; lichaamswerk, cranio en trauma heling.17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page