Voetmassage met NARDUS olie

Onlangs heb ik een bijzondere voetmassage mogen geven. Mijn cliënt zat op een stoel en ik ben aan de voeten gaan zitten op de grond. Met water heb ik de voeten gereinigd, niet met een voetenbadje, maar met water te scheppen en over de voeten te masseren. Hierdoor kwam er al spanning los in het lichaam. Daarna in alle rust de voeten gemasseerd met biologische massage olie met druppels NARDUS olie; ook bekend als Jatamansi of Spikenard of valse valeriaan. We hebben bewust voor deze aards-ruikende olie gekozen. Deze olie heeft een rustgevende en kalmerende werking op de geest. Dit was ook meteen te merken, mijn cliënt begon helemaal te ontspannen, zo mooi om dit te mogen mee maken! Nardus olie beschermt ons energieveld tegen negatieve energetische invloeden. De olie kan helpen het zelfvertrouwen en de eigen identiteit weer terug te vinden. Na afloop heb ik een klein potje massage olie met de Nardus aan de cliënt gegeven, deze was hier zeer blij mee.


Voetmassage, even letterlijk stil staan bij jezelf.

Je voeten dragen jou de hele dag. Ze verdienen om in het zonnetje te worden gezet! Zelfs in je voeten kan er veel trauma zitten, misschien moest je hard weg rennen voor gevaar, of bevroor je juist. Al deze vecht, vlucht  of bevries-gedrag kan ook in je voeten gaan zitten.

Door stress gebeurd er erg veel met en in je lichaam, zoals; verkrampte voeten, koude voeten, gespannen voeten of voeten die het dragen zijn erg moe zijn en nog meer.

Hierdoor kan het lastiger zijn om goed op de aarde te zijn, om goed contact te hebben met je voeten.


46 keer bekeken0 reacties