top of page
  • Foto van schrijverSusanna Redeker

Partnergeweld | huiselijk geweld

De laatste tijd deel ik beetje bij beetje mijn verhaal. Dat vind ik reuze spannend en tegelijk vind ik dat mijn verhaal de wereld in mag.


Ik had van mijn huis uit geen idee over partnergeweld of huiselijk geweld. Tot ik het eerste vriendje kreeg in Alkmaar. Toen wist ik ook niets over narcisme. Daarna wel... ๐‘Š๐‘Ž๐‘›๐‘›๐‘’๐‘’๐‘Ÿ ๐‘—๐‘’ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘›๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘๐‘–๐‘ ๐‘ก ๐‘๐‘’๐‘›๐‘ก, โ„Ž๐‘’๐‘ ๐‘—๐‘’ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘”๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ก๐‘’ ๐‘๐‘’โ„Ž๐‘œ๐‘’๐‘“๐‘ก๐‘’ ๐‘Ž๐‘Ž๐‘› ๐‘๐‘’๐‘ค๐‘œ๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘›๐‘ข๐‘–๐‘ก ๐‘—๐‘’ ๐‘œ๐‘š๐‘”๐‘’๐‘ฃ๐‘–๐‘›๐‘”. ๐ฝ๐‘’ โ„Ž๐‘’๐‘๐‘ก ๐‘ง๐‘’๐‘™๐‘“ ๐‘’๐‘โ„Ž๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ค๐‘’๐‘–๐‘›๐‘–๐‘” ๐‘’๐‘š๐‘๐‘Ž๐‘กโ„Ž๐‘–๐‘’ ๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘’๐‘ง๐‘’ ๐‘œ๐‘š๐‘”๐‘’๐‘ฃ๐‘–๐‘›๐‘”.


Op mijn website vertel ik iets meer over mijzelf. https://www.susannaredeker.nl/susanna


Hoe is dit voor jou om zo over mij te lezen? Ik vraag mij dit af. Ik merk dat wanneer ik een leuke natuurfoto deel, dat het meer toegankelijk is om te reageren. Een beladen onderwerp is een heel ander verhaal...


#partnergeweld https://www.relatieslachtoffer.nl/relatieslachtoffer.../




11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page