ZEN ( meditatie) massage

Bijgewerkt: 28 apr 2019

Wanneer ik cranio geef of een massage, zie ik de lichaam en geest als één geheel; de emotionele, fysieke, mentale, sociale en spirituele belevingswereld. Al dit is in jou aanwezig en met elkaar verbonden. Het lichaam is de uitingsvorm van deze lagen en het geeft aan hoe het met je kan gaan. Ook als er iets uit balans is. Zo kun je je lichaam gebruiken als een richtingaanwijzer, als een ingang om stil te staan bij wat vaak op een diepere laag om aandacht vraagt. Mediteren met aanraking: Cranio of ZEN ( meditatie) massage; beide vormen kan diepgaande ontspanning geven.

ZEN massage is een aandachtige, trage vorm van aanraken en masseren die ontspanning brengt en lichaamsbewustzijn verhoogt, zodat er bij jou een gevoel van ruimte in het lichaam ervaren kan worden.

Energie die in het lichaam wordt vastgehouden, wordt op deze manier vrij gemaakt en waardoor je kunt ontdekken waar je in je lichaam spanning en emotie hebt vastgezet. Wat je bewust maakt, kun je loslaten.

Na een ZEN massage kan je daarna veel lekkerder in je vel gaan voelen, veel levendiger en beter gegrond. Een traject van een aantal sessies maakt het effect blijvend.

Op zijn minst ervaar je meer ontspanning, meer ruimte, meer contact met jezelf.


ZEN MASSAGE op een rijtje

- Een diepe ontspanning van lichaam en geest - Een betere doorbloeding in de spieren - Een betere energie doorstroming in de meridianen - Verhoging van de weerstand - Een betere aarding waardoor de geest tot rust komt - Beter in je kracht komen


Geraakt worden door de kracht van zachte aanraking.
Warme olie, rust, zachtheid, SLOW massage

36 keer bekeken0 reacties

Locatie: Vispoortplein 16 , 7201 ET in Zutphen  | Beeklaan 28, 7234 SL in Wichmond

WEBSITE DESIGN © Susanna Redeker 2012 - 2021