Massage / cranio na de vakantie.

Na de zomervakantie is het vaak meteen weer rennen, vliegen en maar weer doorgaan. Dan lijkt de ontspannende momenten tijdens je vakantie ver weg, waar je even niet aan werken of je dagelijkse dingen dacht. Het kan ook zijn dat je tijdens je vakantie alweer aan je werk begon te denken!

Om een dip na je vakantie te vermijden, is het goed om even wat rust te nemen voor direct aan het werk te gaan. Laat je eerst verwennen door een massage / cranio zodat je nog even kan nagenieten van je vakantie en voldoende energie hebt om te gaan werken.

Daarom is het ook zeker een goed idee om na je vakantie alvast een massagesessie of craniosessie te boeken. Voor sommige mensen werkt het goed om enkele dagen voordat het werk weer begint extra te ontspannen.


Een massage / cranio is geen luxe meer!

Een massage / cranio zorgt voor ontspanning, werkt verkwikkend, geeft je een boost zodat je er weer tegenaan kunt, zorgt voor afvoer van afvalstoffen en zorgt simpelweg voor een algeheel gelukkig gevoel door het vrijkomen van gelukshormonen.

Maar ook na je eerste werkdagen is een massage / cranio beslist iets om naar uit te kijken. Massage / cranio is de ideale remedie tegen een post-vakantie dip.


Goed voor jezelf zorgen dien je het hele jaar door te doen, dus ook na je vakantie!


12 keer bekeken0 reacties

Locatie: Vispoortplein 16 , 7201 ET in Zutphen  | Beeklaan 28, 7234 SL in Wichmond

WEBSITE DESIGN © Susanna Redeker 2012 - 2021