top of page

Kinddeel

Er zijn vele wegen om contact te maken met je kleine kind in jezelf.

Met de laatste lockdown kwam ik mijzelf tegen, of eerder gezegd een ander deel van mijn gekwetste kind kwam ik tegen. Met mijn bedrijf loop ik voor mijn gevoel tegen een muur op. Wanneer ik op mijn tenen ging staan, kan ik er net overheen kijken. Zo voelt mijn bedrijf aan voor mij. Mensen zien mij, sommigen kijken door de muur heen en zien wie daar staat. Sommigen zien de muur en meer niet.

Zie ik mijzelf wel staan? Wat is deze muur? Waar staat deze muur voor?

Voor mij werd het tijd om licht op deze muur te laten schijnen. Voor mij was dit het moment om te gaan voelen, om naar binnen te keren met mijn kinddeel. Bij Gelukpaard had ik een sessie gewonnen. Samen met paard Jumper ging ik op onderzoek naar mijn gekwetst kinddeel.

Er gebeurde van alles. Ik had mijzelf een kleine ruimte gegeven. Ik stond ineens voor mijn gevoel alleen in de bak. Dat gevoel van "alleen zijn" ken ik. Ik vind het niet erg om alleen te zijn. Het gevoel van "alleen zijn" heeft een diepere laag.

Het omhelzen van dit kinddeel ging voor mijn gevoel lastig. Veilig voelen en dit geven, vertrouwen voelen en dit geven. Samen met Jumper heb ik stapjes gezet naar een diepere laag in mijzelf.

Later naar huis toe realiseerde ik mij dat verbinding voor mij belangrijk is. Verbinding met mijzelf en vanuit mijzelf naar de ander toe.

Stapje voor stapje....Ik kom er wel!


Dank je wel Jumper. Dank je wel voor dit cadeau Gelukpaarden

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page