top of page
  • Foto van schrijverSusanna Redeker

I'M ON MY WAY TO YOU

IK BEN

OP WEG

NAAR JOU Vandaag ga ik naar jou toe om je thuis te masseren, in je eigen omgeving. Waar jij na afloop kon blijven liggen onder een warme deken. Jij hebt ruimte voor mij om jou te masseren, dit kan zijn een eigen massage tafel of een fijne matras op de grond ( wel behaaglijk voor mijn lichaam, op een tapijt of iets wat fijn is). Jij hebt zelf handdoeken en dekens voor de massage, ik neem Weleda massageolie mee. Jij woont binnen fiets afstand van Wichmond, zodat ik makkelijk naar je toe kan fietsen. Zou jij dit voor jezelf willen? Een fijne ontspannings massage thuis? Of een craniosacraal sessie? Neem contact op met mij: www.susannaredeker.nl


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page