top of page

Het kleine meisje koesteren.

Een klein meisje kan er ook geen bal van snappen, die wil alleen maar geliefd voelen en wanneer dit er niet is duikt ze in een hoekje en creëert een eigen veilige plek voor haarzelf.

Ik heb niet meegemaakt wat jij hebt meegemaakt, ik heb mijn eigen verhaal waar ik mee om mag leren gaan. De ene dag huppelt het kleine meisje in mij en de andere dag is ze de weg kwijt.

Zelf praat ik hierover of ga ik mijn lichaam weer voelen door naar een collega te gaan. Want op sommigen momenten is het makkelijker om niet te voelen. De opleiding tot cranio therapeut heeft mij enorm geholpen om niet te gaan dissociëren, heeft mij geleerd om terug te keren naar mijn lichaam, om het meisje in mij te leren koesteren...

Omhelzen van je getraumatiseerde innerlijk kind.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page