Geboorteproces

Eigen geboorteproces In 2012 heb ik deze module pasgeborenen voor het eerst zelf gedaan en beleefd hoe het is om opnieuw geboren te worden, om weer in de buik te zitten, de tijd voor de conceptie met een levensvraag die dan gesteld kan worden: met welk doel / levensplan ik hier op aarde kom doen.

Mijn ervaring met de geboorte en de levensvraag: ik ervaarde veel ruis ( er werd op dat moment gestofzuigd). Ik kon geen rust moment voelen. Ruis, teveel lawaai. Waarom zou ik hier willen zijn met zoveel lawaai? Met de vraag naar mijn levensplan voelde, zag ik niets. Dit werd mij niet duidelijk. teveel lawaai om mij heen....

In 2021 heb ik geassisteerd met deze module.

Deze keer werd mijn levensplan duidelijk als een weefgetouw! Ik zie mijzelf op de juiste plek bij mijn weefgetouw. Ik zie mijn leven als een gewoven wandkleed. Ik weef een wandkleed van mijn eigen draadjes. Zie verder: mijn droom.


Tijdens de mijn eerste geboorteproces met de docent, was er weer lawaai om mij heen! Dit keer kon ik dit aangeven, ik kon er woorden aan geven. Dan merk en voel ik hoe belangrijk dat kan zijn; om een irritatie / gevoel woorden te geven!


Met de tweede geboorteproces met een mede student ging ik uiteindelijk van de tafel af en voelde ik dat ik daar nog niet klaar was. Ik voelde dat mijn lichaam zich nog verder moest ontwinden. Op dat moment nam ik letterlijk ruimte in!


Ruimte voor WIE IK BEN! Yes, ik heb weer een stap dichter naar mijzelf mogen zetten!


Ik nodig je graag uit om deze geboorteproces samen met jou te gaan doen. Om te onderzoeken wat zo'n proces voor jou kan betekenen. Een stap dichterbij je zelf zijn, jezelf mogen zijn.