top of page

Breath of life, levensadem

Bijgewerkt op: 26 feb.

Adem

De levensadem; dat wat een wezen levend maakt.


Deze adem van ons is de schakel tussen lichaam, geest en ziel. De eerste ademhaling markeert onze geboorte en de laatste ademhaling tilt onze geest uit ons lichaam, laat ons lichaam op aarde achter en neemt onze geest mee naar de eeuwigheid.

Voor elk moment daartussen nodigt het ons uit om aanwezig te zijn en te wachten tot we het ons herinneren. De kern van de sessie is terugkeren naar het begin. Als we proberen de gezondheid te herstellen, moeten we ons richten op de mens, en niet alleen op het menselijk lichaam.


Opnieuw verbinding maken met onze adem is de eerste stap op onze reis naar gezondheid... en naar het herinneren van wie we zijn.


Cranio

Het is vergelijkbaar met een zachte in- en uitademing; daarom wordt het de levensadem genoemd; het is het primaire ademhalingssysteem van het lichaam, subtieler en dieper dan onze adem. Het draagt ​​een sprankje levenskracht met zich mee.


Sutherland benadrukte dat het menselijk systeem wordt geordend door een mysterieuze Aanwezigheid die hij de Levensadem (breath of life) noemde.


---♡---

Ademwerk en cranio gaan mooi samen.

De zachtheid van de cranio, het lichaamsritme samen met de verbonden adem.


Mijn ervaring is hoe meer je de verbonden adem | craniosacraal ontvangt, hoe meer je de verdieping in gaat van je eigen proces.


Elke sessie is een nieuwe ont-moeting met jezelf. Een traject met wekelijks een sessie kan je uitnodigen om de verdieping in te gaan met je eigen proces.
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page