MIJN DROOM

LEVENSPLAN
Afgelopen dagen ( 29 april 2021 t/m 2 mei 2021) bij de module pasgeborenen geweest.

Deze module word je door je eigen preconceptie, conceptie en ‘womb-service’ geleid om opnieuw te ontdekken wat jij hier op aarde komt doen. 
Wanneer je die onschuld en dat vertrouwen in jezelf terugvindt kun je begrijpen hoe een baby zich voelt.
Ook ga je werken met babies, kinderen, vaders en moeders. Zo mooi, zo bijzonder!!

Alleen de reis om opnieuw te ontdekken wat ik kom doen op aarde - mijn LEVENSPLAN - is al zo wonderbaarlijk om te ondergaan, te voelen, te ervaren. Ik weet nog dat ik deze module in 2011 heb gedaan en ik mijn plek op aarde niet kon voelen, meer de verwondering "wat doe ik hier op aarde?!" Voor mijn gevoel wou ik hier niet zijn.


Ondertussen heb ik mij verder ont-wikkeld, mijzelf meer mogen ont-moeten.
En werd dit keer mijn levensplan duidelijk als een weefgetouw. Alsof ik een wandkleed kon weven van mijn eigen draadjes, mijn leven en dit leerproces van weven ook zo kon door geven in mijn behandelingen. Al de verschillende draadjes, al de verschillende levensfasen, de losse draadjes, de kleurrijke draadjes van je leven, draden die nog mogen ontstaan, oude draden die al oeroud zijn...
Ons innerlijk is de leidraad waarop het patroon van ons leven is geweven.

WEVER

Tijdens de begeleide cranio meditatie zie ik mijzelf als WEVER.

Ik zie mijzelf op de juiste plek bij mijn weefgetouw. Ik zie mijn leven als een gewoven wandkleed.

Ik kan duidelijk zien dat de lengtes van de snaar waaruit de schering bestaat, door mij word strak getrokken. Uitgerekt als zoveel dagen, maanden en jaren - zoals een tijdloze kalender. 
Deze wandkleed word gevormd door draden van verschillende kleur en textuur die zich op een soms chaotische en soms mooie manier vermengen. Elke draad vertegenwoordigt de aanwezigheid van mijn leven. Ik zie mijzelf als wever voor mensen, welk draadje is dun, is doorzichtig, wilt graag zichtbaar zijn? Ik zie mijzelf als wever en voor ieder persoon is er een eigen weefgetouw met vele draden. 


LEVEN
Elke draad vertegenwoordigt iets in jouw leven.

Paars, okergeel, hemelsblauw, bloedrood, lentegroen, allerlei kleuren, allerlei verschillende dikte van draden. Sommigen heel dun, andere als een dik laken en ieder draad heeft zo zijn /  haar eigen verhaal te vertellen. Sommigen draden zijn met elkaar verbonden en sommigen zijn alleen. En toch zijn de draden, deze weefsels, met elkaar verbonden zodat ze samen een geheel vormen. 


VERBINDING

Nachten na de meditatie kon ik duidelijk zien hoe levens met elkaar verweven zijn. 

Ik ben behandelaar - leraar -; ik ben cliënt - student -.

Wanneer een draad wordt afgeknipt, blijft het nog steeds deel uitmaken van het weefsel van de levens waarin het werd geweven. Je kunt een leven afsnijden, maar de impact die het ten goede of ten kwade had, wordt niet uitgewist door zijn einde. De kleur en textuur van de draad blijven deel uitmaken van degenen in wiens leven het werd geïntegreerd.


VERSCHILLENDE DRADEN

Sommige mensen weven in ons leven als een lentemorgen, kalm en helder. Anderen zweven in ons als een bewolkte stalen winterlucht zwaar met sneeuwwolken. De meeste mensen zijn gesponnen van gevlekt garen, afwisselend donkere en lichte tinten. Hun aanwezigheid kan aanvoelen als een onverwachte stortbui op een zomermiddag, of de regenboog die achteraf verrast. Maar uiteindelijk wordt de structuur van ons leven verrijkt door al deze tinten, het hele scala aan kleuren van menselijke ervaring en relaties. Zelfs moeilijke ervaringen en gespannen relaties geven diepte aan onze identiteit en karakter.


HART VERBINDING

We kunnen niet ontsnappen aan de realiteit dat onze identiteit - het weefsel van ons wezen - grotendeels wordt gevormd door degenen die in ons leven zijn verweven. En veel van de draden die in ons gebreid zijn, zijn niet de draden die we kiezen, maar die worden gegeven.

De Wever die de snaren van de natuur aan elkaar heeft geweven, weeft ook de snaren van ons hart. 


Eén draad kan het hele uiterlijk van jouw weefpatroon veranderen. Welke draad wil jij in je persoonlijke of professionele leven leren weven?

Contact: info@susannaredeker.nl

droom_weefgetouw_levensplan_redeker.jpg