Massagetherapie is een behandelvorm waarbij gezondheidsklachten worden aangepakt door middel van massage.

Van klacht naar oorzaak

Onverwerkte emoties, belemmerende gedachten, een grote mate van stress: het zijn allemaal triggers voor lichamelijke ongemakken. Bij massagetherapie ligt de focus niet alleen op het aanpakken van gezondheidsklachten, maar ook op het achterhalen van de oorzaken. Is er bijvoorbeeld sprake van een belastende levensstijl of frustraties op het werk? Door in gesprek te gaan worden mogelijke oorzaken in kaart gebracht en komen therapeut en cliënt samen tot een oplossing. Het luisteren naar de signalen van het lichaam staat hierbij centraal.

Massagetherapie: breng lichaam en geest in balans

Door massagetherapie ontspant het lichaam, verdwijnen blokkades en wordt het zelfhelend vermogen aangesproken. Hierdoor komen lichaam en geest weer in balans.

Massagetherapie kan ingezet worden bij tal van klachten zoals hoofdpijn, rugpijn en darmproblemen. Ook bij burn-outklachten, stress of oververmoeidheid kan massagetherapie verlichting bieden. De therapievorm is geschikt voor het behandelen van incidentele en chronische klachten. Daarnaast is het een uitstekend preventiemiddel.

Locatie: Vispoortplein 16 , 7201 ET in Zutphen  | Beeklaan 28, 7234 SL in Wichmond

WEBSITE DESIGN © Susanna Redeker 2016 - 2020