top of page

Het was een bijzondere ervaring. Zoals ik vorige week al zei vond ik het heel bijzonder dat ik alleen door te ademen en de drukpunten die jij aanraakte in een diepe laag terecht kwam. Ik weet nog steeds niet precies wat er allemaal gebeurde maar jij gaf al aan het gaat niet om het verhaal. Het was een heftige ervaring en ik voel dat het weer wat heeft opgelost in mij. Ik had niet verwacht dat het zo snel tot een diepere laag zou kunnen leiden. De verdere dag heb ik rustig aan gedaan, veel gedronken en voelde ik dat het nog doorwerkte. Ik vond het fijn hoe jij mij begeleidde, je was ‘afwachtend aanwezig’ en deed precies de dingen die fijn voor me waren. 

- Hanneke Soeting

Via via kwam ik bij Susanna terecht. Ik had net de diagnose kanker gehoord en ik was totaal van mijn pad af.

Bij Susanna voelde ik mij gehoord en gezien, dit waren ook meteen oude thema's die naar boven kwamen

Mevr. M.

DEZE PLEK IS NOG OPEN, WIL JIJ JE REVIEW SCHRIJVEN VOOR MIJ?

DANK JE WEL!

Neem contact op met info@susannaredeker.nl voor het schrijven 
van een
review.

......

Na de corona voelde ik mij daarna nog weken slap en uit conditie. Via via kreeg ik te horen dat cranio wel iets kon betekenen voor mij. Ik ben bij Susanna terecht gekomen, alleen al de aandacht die ik kreeg vond ik fijn. Ik ontdekte tijdens de sessies dat achter de corona een onderliggende trauma zat. Ik heb niet eerder geleerd om naar mijn grenzen te luisteren, samen met Susanna leerde ik hier naar te luisteren. Dank je wel, Susanna."

- M. de Jager

"Susanna is niet alleen heel goed in wat ze doet maar kan met haar rust en warme uitstraling ook meteen zorgen dat je je op je gemak voelt. Absoluut een aanrader!"

Mevr. M.

"Dank je Susanna, voor de fantastische rust en tijd, het brengt me thuis. Elke keer ben ik weer verrast door wat er duidelijk wordt. Het is heel waardevol voor me."

Marijke

Ik was nieuwsgierig naar craniosacraal therapie, ik had er vaag wel eens iets van gehoord.
Ik kwam bij Susanna terecht om te ervaren wat deze soort van behandeling met mij kan doen.

Ik was verbaasd dat met een subtiele aanraking dat dit zoveel met mij heeft gedaan.

Niet alleen mijn lichaam werd geraakt ook vragen waar ik mee zat. Zij gaf ook duidelijk aan dat we samen kijken wat zich zo afspeelt in mij. Craniosacraal, het blijft een vaag iets om goed te beschrijven wat dit is.

Mij heeft het veel helderheid gebracht.

- Anneloes

Al enige jaren kom ik bij Susanna voor een ontspanningsmassage. Ze laat mij mijn lichaam weer helemaal voelen.

Na afloop voel ik mij als herboren!

Annelot

Mijn ervaring met Susanna Redeker is dat ze door haar warme innemende persoonlijkheid je gelijk bij haar op je gemak voelt. Een behandeling bij haar is echt een cadeautje en doet heel erg veel. Je merkt dat ze veel ervaring, kennis en intuïtie heeft. Ik kan het iedereen aanraden.

Tom

bottom of page