Bij cranio sacraal therapie worden de symptomen van uw klacht(en) niet op zichzelf behandeld, maar vindt behandeling plaats van de totale mens als één functionerend geheel.
Ik schenk hierbij aandacht aan zowel de klachten als ook de mogelijke oorzaken ervan.

CRANIO SACRAAL THERAPIE

Voor de cranio gelden de regels van Covid-19 maatregelen.

Graag verzoek ik je om EEN HOESLAKEN en 2 GROTE HANDDOEKEN / of deken waar je onder kan liggen MEE TE NEMEN!

 

Cranio sacraal therapie is een zachte, uiterst subtiele, manuele behandeling die het bindweefsel terugbrengt naar ontspanning en vrijheid in beweging en het zelf-herstellende vermogen activeert. Het brengt je van hoofd naar lichaam, van denken naar voelen, van tijd naar tijdloosheid. Het bijzondere aan deze vorm van ontspannen is de zachte, vriendelijke en respectvolle manier van aanraken. Daardoor kan je lichaam en geest weer in balans komen, spanningen en stress verminderen en je kan je opgewekter en energieker gaan voelen.

 

WERKWIJZE

Als je een afspraak met mij hebt gemaakt, zal ik je vragen om makkelijke en soepel zittende kleren aan te trekken, dat ligt het lekkerst op de behandeltafel. Het liefst geen spijkerbroek.
Op voorhand van de eerste sessie stuur ik een intake formulier en een behandelovereenkomst per e-mail.
Deze ontvang ik graag ingevuld terug. Als er dan nog aanvullende vragen of opmerkingen zijn, dan zullen we dit tijdens de sessie bespreken.

INTAKE GESPREK met een kopje thee erbij.

Tijdens de intake wil ik graag meer weten over je hulpvraag, helder krijgen wat er aan de hand is en met je bespreken welke therapievorm of combinatie hiervan het beste bij je past. Na het gesprek volgt er een korte behandeling, op deze manier kan je kennis maken met mijn manier van werken.

 

Behandeling

Tijdens een Cranio Sacraal sessie krijgt je lichaam de kans zich totaal te ontspannen. Je kunt daarom het beste comfortabele kleren dragen. Van buitenaf is niets te zien, maar in je lijf kan er van alles gebeuren. Terwijl je op de behandeltafel ligt kan je het effect er van al merken, al ervaart een ieder dit op een eigen manier.

* Door de zachte aanraking van gespannen gebieden kan het zijn dat er emotionele reacties ontstaan tijdens of na een behandeling. Als je dat wilt kunnen we samen onderzoeken hoe- en of de emotionele lading samenhangt met je lichamelijke klachten en integreren in de behandeling. Gaandeweg kom je in contact met datgene wat nodig is om letterlijk en figuurlijk weer in beweging te kunnen komen.

Cranio sacraal therapie is geen oplossing voor ziektes maar een doeltreffende en efficiënte methode om je lichaam beschikbaar te maken voor gevoelens en emoties. Je gaat weer voelen dat je bestaat. Met twee voeten op de grond. Deze gewaarwording heb je nodig om voor jezelf te kunnen opkomen.

 

Ontspanning

Ter bevordering van je rust en welbevinden kun je een zeer effectieve Cranio Sacrale ontspanningsbehandeling nemen: een uur lang de stilte in, met comfortabele kleren aan. Daardoor komen lichaam en geest weer in balans, spanningen en stress verminderen en je voelt je opgewekter en energieker.

 

Cranio Sacraal is voor JONG en OUD!

"geraakt worden door aanraking"

Waarvoor cranio | Cranio en opstellingen / trauma | TRAUMA | VerliesverwerkingTarieven

 

Documenten voor cranio sacraal behandelingen

- Disclaimer en Credits: PDF

- Behandelovereenkomst: PDF

- Anamnese formulier: PDF

- Huisregels en Privacy: PDF

- Klacht en tuchtrecht: PDF

maak-een-afspraak-cranio-redeker.jpg

Locatie: Vispoortplein 16 , 7201 ET in Zutphen  | Beeklaan 28, 7234 SL in Wichmond

WEBSITE DESIGN © Susanna Redeker 2016 - 2020